Aquest dissabte arriba la 3a Batecada, el despertar de l’Estiu Tarrajonajove

Els Joves Promotors de Salut i entitats tarragonines oferiran tallers i informació per la defensa de les llibertats sexuals, que es complementaran amb dues actuacions en directe

Aquest dissabte, 1 de juliol, de les 19.30 h a les 22.00 h, l’Espai Jove La Palmera acull la 3a edició de la Batecada, el despertar de l’Estiu Tarragonajove. L’entrada és gratuïta i està oberta a tots els públics. En aquesta edició, es proposen tallers i dinàmiques de caire lúdic amb l’objectiu de promoure i sensibilitzar sobre els drets fonamentals que cal preservar davant les discriminacions per raó d’orientació sexual i identitat de gènere en general. La jornada tindrà un clar component reivindicatiu i conscienciador per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

A la Batecada també actuaran la Jazz Orquestra de l’Institut d’Altafulla, formada per alumnes del centre, que versionarà temes coneguts, i el jove grup local Key Breakers. Entre les dues actuacions musicals tindrà lloc la lectura del manifest en defensa dels drets sexuals, impulsat pel moviment LGBTI.

Aquesta festa és una iniciativa del grup Joves Promotors de Salut i l’Espai Jove de Salut –Joventut i Prevenció de les Addiccions de l’Ajuntament–, H2O i Assexora’Tgn.