Aparcament més barat per revitalitzar l’entorn del Mercat Central

Mercat Central de Tarragona. CEDIDA

L’APARCAMENT DE LA PLAÇA CORSINI TINDRÀ UN TARIFATGE DE CAP DE SETMANA REDUIT A PARTIR D’AQUEST DIVENDRES

L’aparcament de la plaça Corsini, de titularitat de l’Empresa de Serveis i Promocions d’Iniciatives Municipals (ESPIMSA), aplicarà un tarifatge reduït de cap de setmana a partir d’aquest divendres 14 de febrer. El Consell d’Administració de l’empresa, reunit el passat dilluns, va acordar aplicar una tarifa de 0’50 euros l’hora durant una franja que anirà dels divendres, a les 20h, fins a les 8h dels dilluns.

L’aparcament de la plaça Corsini té capacitat per a 324 vehicles i està obert les 24 hores del dia, tots els dies de l’any.

“Aquesta mesura pretén aportar una solució al problema d’aparcament que pateix la ciutat, especialment la zona del centre i, d’aquesta manera, contribuir a la dinamització comercial de l’entorn del Mercat Central”, va assegurar el president d’Espimsa, Dídac Nadal, justificant la necessitat d’aplicar el nou tarifatge.

Aquesta reducció s’afegeix a la bonificació que ofereix actualment l’aparcament situat a sota del Mercat Central, on es poden obtenir fins a dues hores d’aparcament gratuïtes realitzant compres a les diverses parades del mercat.