Anton Valero rep la clau d’or de la Cambra de Comerç de Tarragona

La Cambra de Tarragona va lliurar a Anton Valero la Clau d’Or, la més alta distinció que atorga la Corporació tarragonina en reconeixement a la trajectòria professional d’un dels més destacats alts executius de la indústria química.

Valero, fill de Riudecols (Baix Camp), ha desenvolupat tota la seva carrera professional a la multinacional Dow Chemical, on l’any 2004 assolí la presidència per Espanya i Portugal. Ha ostentat càrrecs de la màxima responsabilitat en diferents organitzacions com ara a les patronals sectorials locals (AEQT) i nacionals (Feique) i és vocal del Ple de la Cambra de Tarragona.

Laura Roigé, presidenta de la Cambra, assenyalà que “Anton Valero serà sempre reconegut, valorat i admirat per ser el que en podríem dir un dels pares (juntament amb Josep Maria Bach) de la química, tant pel que ha significat professionalment per Tarragona com més enllà de casa nostra. No només per les altíssimes responsabilitats que ha assolit a la multinacional Dow o a les diferents patronals sectorials, sinó pel fet de treballar i influir a favor de Tarragona tot defensant els actius de la indústria química.

Gràcies per contribuir a posar Tarragona en el mapa, difondre’n els seus valors i impulsar un dels grans motors de la nostra economia com ha estat, és, i esperem que continuï essent per molts anys més, la indústria química i tot el que representa per aquest territori”.

Anton Valero agraí i valorà el reconeixement “per què ve dels empresaris, representats en aquest Ple de la Cambra de Tarragona”, alhora que els encoratjà a seguir treballant per aquest territori i a fer-ho amb la vista posada en els canvis, els reptes i les oportunitats que s’estan produint en tots els àmbits, però sobretot en els tecnològics i digitals.