Amb peu i mig a Segona B

El Nàstic no aixeca el cap i continua sense puntuar. Les jornades passen, queden només deu partits i la distància amb els equips que marquen la permanència s’amplia. Ja són nou punts, després que el Lugo (33 punts) aconseguís empatar sense gols al camp de l’Alcorcón

Els granotes segueixen amb 24 punts, una altra vegada com a cuers, ja que el Còrdoba (26) va ser capaç de batre contra pronòstic el Mallorca per 3-2. L’altre equip que comparteix penes amb els tres de baix (el Reus és el quart, descencido ja en els despatxos) és l’Extremadura (30 punts), que també va perdre per la mínima amb el líder Osasuna a El Sadar.

Tenerife, Rayo Majadahonda i Saragossa, tots amb 37 punts, han aconseguit allunyar els fantasmes del descens. Tant el Tenerife com el Rayo van aconseguir un valuós empat a domicili, tots dos per 2-2, davant Almeria i Albacete, respectivament. Així les coses, el panorama es veu cada vegada més negre des de Tarragona, que el proper diumenge es veu les cares amb el Numància al Nou Estadi (18 hores).

Crònica del partit

El Nàstic ha perdut 3 a 0 a La Romareda davant un Real Zaragoza que ha marcat els seus tres gols a la primera part mitjançant Verdasca, Pep Biel i Delmás.

El conjunt aragonès ha començat el partit dominador del joc i s’ha avançat ràpidament al marcador. En el minut 4 Verdasca ha aprofitat una pilota morta al mig de l’àrea per fer l’1 a 0.

El Nàstic ha tingut tingut l’opció d’empatar en la següent jugada, però Imanol ha rematat a les mans del porter Cristian Álvarez i en el minut 20 ha arribat el segon del Real Zaragoza gràcies a Pep Biel amb un xut des de la frontal de l’àrea.

L’equip d’Enrique Martín ha intentat reaccionar i mitjançant Luis Suárez en el minut 34 ha tingut les millors opcions amb un xut al pal i un remat que ha sortit fora fregant el pal, però l’equip aragonès ha sentenciat el partit en el 41 amb una jugada personal de Delmás que ha fet el 3-0.

A la segona part el Nàstic ha sortit decidit a retallar distàncies, però les ocasions de Luis Suárez o Fali s’han topat amb la defensa i el porter aragonesos, que han desfet qualsevol opció de perill. De la seva banda, el Real Zaragoza només ha tirat una vegada amb perill sobre Bernabé en el minut 68 mitjançant Pombo, tot i que el porter grana ha pogut rebutjar el perill.