Amb l’aigua al coll (0-2)

El Nàstic ha perdut davant el CA Osasuna al Nou Estadi en un partit on els dos gols han arribat a la primera meitat. Tot i la derrota, l’equip de Nano Rivas manté els quatre punts de marge respecte la zona de descens, que marca el Córdoba CF amb 39, quan falten quatre jornades per acabar la lliga.

Uche i Matilla han tingut les primeres ocasions del Nàstic sobre la porteria d’Osasuna. En el minut 2, el davanter nigerià no ha pogut connectar a la frontal de la petita una centrada des de la banda esquerra, mentre en el 7 el mig-campista ho ha provat amb un llançament de falta des de la frontal de la gran, que ha rebutjat el porter Sergio Herrera. Els següents minuts han tingut un domini alternatiu del joc, ja que els dos equips han volgut tenir la pilota, tot i que sense crear ocasions de perill. Fins el minut 30 quan ha arribat el primer gol del partit. Rober Ibáñez ha connectat una rematada creuada dins l’àrea que ha superat el porter Dimitrievski.

El Nàstic ha volgut reaccionar trepitjant l’àrea del conjunt navarrès amb centrades per les bandes, que no han pogut trobar rematador. A la recta final de la primera part, en el minut 43, el davanter d’Osasuna Xisco ha aprofitat una indecisió per fer pujar el 0-2 al marcador. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb el Nàstic buscant la porteria d’Osasuna per intentar donar el tomb al resultat. En el minut 7 ho ha intentat Xavi Molina amb una rematada de cap després d’una centrada de falta, però la pilota ha marxat alta per damunt de la porteria. Dos minuts després, l’ocasió ha estat per Omar també amb un remat de cap que ha marxat per sobre el travesser. L’equip navarrès ho ha provat també a pilota parada amb una jugada de falta en el minut 15, quan Aridane ha rematat de cap però la pilota ha marxat alta.

El Nàstic, que tenia la pilota davant un Osasuna que ha jugat la segona part conservant el resultat, ho ha seguit provant mitjançant xuts de Dongou, Omar i Maikel Mesa, que la defensa navarresa ha pogut rebutjar o el porter Sergio Herrera ha atrapat. L’última acció del partit ha estat per l’Osasuna amb un xut de Lucas Torró, que s’ha estavellat al pal dret de la porteria taragonina.

La pròxima jornada el Nàstic visita el camp del Sevilla Atlético. Serà diumenge a les 18 hores, en partit corresponent a la jornada 39 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, J. Jiménez, Xavi Molina, Gaztañaga, Uche (Dongou, 75’), M. Barreiro, Matilla, Tete (Omar, 46’), Abraham (Maikel M., 67’), C. Arzo.

CA Osasuna: S. Herrera, M. Flaño, Oier, Quique, R. Torres (Arzura, 63’), Rober Ibañez (Sebas Coris, 75’), Xisco (David, 88’), Lillo, Borja Lasso, Aridane, Lucas Torró.

Gols
0-1, Rober Ibáñez (30’); 0-2, Xisco (43’).

Àrbitre
Guillermo Cuadra Fernández (Col·legi balear).

Targetes
Grogues a Lillo (19’), J. Jiménez (41’), C. Arzo (59’) i Sebas Coris (81′).

Camp
Nou Estadi.  5.627 espectadors. Partit corresponent a la jornada 38 de LaLiga 1|2|3.
L’exjugador Valero Serer, màxim golejador de la història del club i quart jugador amb més partits, ha fet la sacada d’honor abans de començar el partit.