Álvaro Bustos, nou jugador grana

Format al planter de l’Sporting, Bustos va arribar a debutar amb el primer equip del conjunt asturià a la Copa del Rey, l’any 2014

Gimnàstic de Tarragona.- El Gimnàstic de Tarragona, SAD ha signat avui l’acord de vinculació amb Álvaro Bustos Sandoval (Gijón, 26 de juny de 1995), que es converteix així en nou jugador grana per a les properes 4 temporades, després de finalitzar la seva vinculació contractual amb l’Sporting de Gijón.

La temporada passada va jugar cedit al Mirandés, destacant per les seves bones actuacions ofensives. Es tracta d’un extrem esquerre amb molta velocitat i una gran tècnica individual. Les seves destreses futbolístiques el van convertir en un fixe en les convocatòries de les categories inferiors de la Selecció Espanyola. El nou jugador grana va coincidir amb Maikel Mesa a Miranda de Ebro i, anteriorment, havia compartit vestuari amb el també asturià Juan Muñiz, al planter de l’Sporting de Gijón.

Bustos ha passat avui la revisió mèdica i està previst que s’incorpori als entrenaments coincidint amb el segon stage de pretemporada de l’equip a Santa Coloma de Farners. En els propers dies s’anunciarà el dia i hora de la seva presentació oficial com a nou jugador grana.