Així, sí (2-1)

El Nàstic supera al Sevilla Atlético i se situa quinzè, amb un partit menys

Redacció.- El Nàstic s’ha retrobat amb la victòria al Nou Estadi gràcies a dos gols de Maikel Mesa i Xavi Molina a la primera part del partit contra el Sevilla Atlético. La victòria serveix a l’equip de Rodri per situar-se quinzè a la classificació amb 21 punts.

Tot i que el filial andalús tenia la primera ocasió de gol amb un remat de Carlos Fernández que Xavi Molina treia damunt de la línia de gol, ha estat el Nàstic qui s’ha avançat al marcador. En el minut 10, Maikel Mesa aprofitava un rebot dins l’àrea per engaltar una rematada que es colava a la porteria rival. Aquesta resultat provisional donava tranquil·litat al Nàstic que es convertia en el dominador del joc, mentre el Sevilla Atlético sortia amb contraatacs a buscar la porteria de Dimitrievski.

En el minut 22 el Nàstic podria haver ampliat el marcador quan Uche rematava de cap una centrada des de la banda esquerra de Javi Jiménez i superava al porter Soriano. L’àrbitre, però, assenyalava falta del davanter nigerià en l’acció del remat.

A partir d’aquí arribaven els millors minuts de l’equip de Rodri amb atacs constants sobre la porteria rival i amb ocasions per ampliar el marcador. En el minut 33 una gran jugada entre Mesa, Javi Jiménez i Emana acabava amb una rematada d’Uche que marxava fora a l’esquerra de la porteria per molt poc. Dos minuts després, en el 35, l’ocasió ha estat pel capità Xavi Molina però el seu remat l’ha tret el porter Soriano a córner. Just en la següent jugada, després del llençament de cantonada, el mateix Molina recollia la pilota morta a l’àrea petita per establir el 2 a 0, que servia per marxar a vestidors.

La segona part ha començat com la primera, amb una ocasió del filial andalús, concretament de Pozo, que feia lluir el porter Dimitrievski. El Nàstic volia jugar amb el temps i el marcador durant la segona part. Volia tenir la pilota, però la pressió del Sevilla Atlético que pretenia retallar distàncies impedia tenir un joc fluid. Emana, en el minut 50, no podia rematar una bona passada d’Uche i en el minut 56 una connexió entre Javi Jiménez i Uche acabava amb el remat del nigerià massa creuat a la dreta de la porteria del Sevilla Atlético.

El filial andalús poc a poc ha anat recuperant la pilota i ha buscat amb insistència la porteria del Nàstic amb accions individuals de jugadors com Pozo o Carlos Fernández. Precisament ha estat aquest últim qui amb una rematada des de fora de  l’àrea establia en el minut 31 de la segona part el 2 a 1, que finalment ha estat definitiu. En els últims minuts el Nàstic ha intensificat el seu treball defensiu per poder mantenir un resultat que l’apropa a la zona mitja de la classificació.

La pròxima jornada el Nàstic es desplaça a Lleó per jugar contra la Cultural Leonesa. El partit es jugarà diumenge 17 de desembre, a les 18 h, al Municipal Reino de León.