Agbar celebra el 150è aniversari i defensa el seu model de gestió del cicle integral de l’aigua

“El nostre compromís amb la ciutadania i en fer arribar l’aigua a tothom continua intacte”, ha afirmat el president de la companyia, Àngel Simon

ACN Cornellà de Llobregat .- La plantilla d’Aigües de Barcelona ha celebrat aquest dissabte el 150è aniversari de la companyia amb una jornada lúdica i festiva al Museu Agbar de les Aigües de Cornellà de Llobregat. En el marc d’aquesta Festa Major, els treballadors han impulsat la campanya #JoSócdAigües per defensar l’actual model de gestió del cicle integral de l’aigua i reivindicar “el servei d’excel·lència” que presten per fer arribar cada dia l’aigua a prop de 3 milions de persones. “El nostre compromís amb la ciutadania i en fer arribar l’aigua a tothom continua intacte i és un dels motius pels quals la companyia celebra 150 anys d’història”, ha assenyalat el president del consell d’administració d’Aigües de Barcelona, Àngel Simon, que també ha posat de relleu el Fons de Solidaritat que Agbar va impulsar el 2012, “tres anys abans que el Parlament de Catalunya aprovés la Llei 24/2015, per no tallar l’aigua a ningú que no la pogués pagar”.
Paral·lelament, Simon ha remarcat que “la unitat de la companyia” ha estat clau per poder celebrar aquesta fita del 150è aniversari. “Hem tingut diferències de criteri però en allò essencial sempre hem anat junts”, ha conclòs el president del Consell d’Administració d’Aigües de Barcelona. Els treballadors també han aprofitat la jornada festiva per presentar el projecte d’ambaixadors, que consisteix en un canal de comunicació interna de proximitat i que fa de representants de la plantilla en esdeveniments com el d’avui.