Afectacions en l’aparcament per al Nàstic – Lorca

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i l’Ajuntament de Tarragona informen que per al matx de demà, dissabte, davant el Lorca FC, seguiran havent limitacions en les zones confrontants al Nou Estadi

 

Redacció.- Les obres programades que s’estan duent a terme la zona de l’antiga N-340, iniciades fa un mes enrere, afectaran al matx de demà a les 18 hores davant el Lorca FC. Igual que en l’anterior partit, davant el Real Oviedo, l’entitat grana i l’Ajuntament de Tarragona comuniquen que no es podrà aparcar des del viaducte del camí de la Budallera –carrer d’accés a l’ITV– fins a l’actual Autovia A-7. Sí que es podrà aparcar en la resta de l’àmbit de l’obra.

Recordem que els socis i aficionats grana també podran estacionar els seus vehicles en el terreny conegut popularment com a “plaça de les monges” (al carrer Ermita de la Salut), així com també en les zones confrontants a l’ITV. Mentre que les altres zones habilitades com a pàrquing seguiran disponibles en l’enfrontament de demà, corresponent a la jornada 16 de LaLiga 1|2|3.