Activitats culturals del Port de Tarragona per al cap de setmana

Activitats musicals i exposicions omplen el cap de setmana de posibilitats

 

Redacció.- El Teatret del Serrallo enceta el primer cap de setmana de novembre acollint dues activitats musicals, dins del cicle ‘Celebrem la música’, un nou cicle que aprofita la celebració de Santa Cecília, patrona dels músics, aquest mes per a donar-se a conèixer. Així, en aquest escenari s’acollirà, divendres 3 de novembre, a les 19 h, Pacoenlaluna, un cantautor amb llarga trajectòria a la ciutat que presenta l’espectacle “Besarse de la risa”. Un espectacle guardonat amb el 1r premi i espectacle més original 2016, que consisteix en minimonòlegs, paròdies, imitacions i bones dosis d’improvisació; un espectacle divertit, àgil i emotiu. També dins d’aquest cicle, el cantautor mallorquí Tomeu Penya presentarà el seu nou espectacle amb el títol Tomeu Penya íntim, el diumenge 5 de novembre, a les 19 h. En aquesta actuació, dins de la seva gira per tot Catalunya i Andorra, anirà acompanyat pel músic Simó Rabassa. Es presenta amb un nou format, ple de bones cançons i grans dosis d’humor. Les entrades d’aquests concerts cal que es reservin a través del web participo.cat.

També aquest diumenge, el Teatret manté la convocatòria per al públic familiar, amb el conte La pinya castellera d’Elisabet Carnicé, periodista i comunicadora audiovisual, el diumenge 5 de novembre, a les 12 h. Es tracta d’un relat casteller que la presentadora del programa de castells Quarts de nou i d’altres programes com ara Tvist, Cinc minuts més (5’+!), On anem? o Dolça Catalunya explica en un taller finet i amunt de contes i altres bocins castellers, amb les petites històries dels enxanetes. És una activitat gratuïta amb aforament limitat, per la qual cosa cal accedir al web participo.cat per reservar la invitació.

Les fotografies del concurs d’Instagram Museu del Port que es va convocar aquest estiu es poden veure al vestíbul del Museu amb el títol “Compartint la mar amb… #navegantpelport2017”. També al Tinglado 4 es poden veure dues exposicions: el II Concurs de Pintura, Dibuix i Gravat, amb la voluntat de descobrir nous talents i noves formes d’expressió artística, impulsat per la Mútua Catalana, i “Santa Tecla Aquarel·lada”, de Josep Maria Sánchez Maza, que ofereix una visió lúdica de la festa de Santa Tecla. I també encara es pot veure el projecte expositiu “Mitologia i natura. L’ànima de la fusta”, d’Evelí Adam, que s’ubica al Tinglado 1: una mostra d’arrels i soques que es converteixen en imatges fantàstiques, i que pot ser visitada pel públic escolar amb una reserva prèvia (exposicions@porttarragona.cat o 977 259 400 ext. 4302).