Activitats culturals del Port per al cap de setmana

Aquest cap de setmana es realitzen dues conferències: divendres la SES Tarragona parlarà sobre ‘Tarragona sota el mar’ i l’endemà, la Creu Roja dissertarà sobre ‘L’atenció en el mar: platges i parc’

 

 

Redacció.- La programació del Moll de Costa s’enceta aquest mes amb un seguit d’activitats en tot el seu recinte. Aquest cap de setmana es realitzen dues conferències: divendres, 2 de febrer, a les 19 h la SES Tarragona parlarà sobre ‘Tarragona sota el mar’ i l’endemà, dissabte 3 de febrer, a les 12 h, la Creu Roja dissertarà sobre ‘L’atenció en el mar: platges i parc’.

Una altra activitat d’aquest cap de setmana és la visita teatralitzada al Museu del Port sota el títol “La llum del far”, que s’inclou dins de ‘Diumenges al Museu’, el diumenge, 4 de febrer a les 12 h. Per a realitzar aquesta activitat gratuïta cal que es realitzi la inscripció a: museuport@porttarragona.cat o 977 259 400 ext. 4422.

D’altres exposicions que es poden visitar aquest cap de setmana són: “El ’otro’ Bigas Luna. La seducción de lo tangible”, al Tinglado 1, realitzada conjuntament amb el Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona, i “Cos social [Lliçó d’anatomia]”

de Joan Morey al Tinglado 2 (Centre d’Art de Tarragona). Totes les exposicions i activitats del Moll de Costa són d’entrada lliure.

També es pot veure, a partir del dia 6 de febrer, al vestíbul del Museu del Port, l’exposició “Compartint la mar amb… la vestimenta”, en el mateix horari del Museu.