Activitats culturals del Port de Tarragona per al cap de setmana

Aquest cap de setmana, el grup Atenea posa en escena l’obra “¿Quién perturba la paz en esta comunidad?” el dissabte 2 de juny, a les 20.00 hores al Teatret del Serrallo. Cal fer la reserva de les entrades al web www.participo.cat. L’accés és gratuït als menors de 10 anys.

Encara es pot veure fins al 10 de juny, l’exposició “Atles” de l’artista Lourdes Fisa, que reuneix obra en diferents suports, tècniques i formats: pintura, gravat i estampació, imatge en moviment a la recerca d’espais superposats en perpetu estat de mutació. Aquesta exposició de l’artista manresana es pot contemplar al Tinglado 1 de dimarts a dissabte, de 10 a 13 hores i de 17 a 20 h, diumenges i festius, d’11 a 14 hores.

Al Refugi 1 del Moll de Costa podem contemplar l’exposició “CO2 vs CO2”  de Carles Castellví i Pau. “CO2 vs CO2” és un conjunt de dibuixos i pintures que prenen com a referent el desequilibri i la diferència existent entre les emissions de CO2 naturals, i les emissions de CO2 derivades de l’acció dels éssers humans. L’horari de l’exposició és divendres, de 17 a 20 h; dissabtes, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h.

Des d’aquesta setmana es pot contemplar en el vestíbul del Teatret del Serrallo, l’exposició ‘Parèntesis ()’ d’Aleix Antillach-Leix, una proposta que sorgeix d’una vivència personal d’altíssima càrrega emocional i existencial, d’un període de doble acompanyament: la benvinguda al fill i la pèrdua de la mare. El resultat és una col·lecció d’una desena de làmines, i una quinzena de peces tridimensionals que ressonen amb processos de creixement i decreixement. Una col·lecció de peces individuals pensada com una instal·lació unitària; igual que les existències-consciències, que comencen i s’acaben en la seva individualitat, les peces estableixen un diàleg entre elles i creen una complexitat de relacions que les enriqueix i els hi dóna sentit. Per a visitar l’exposició, cal concertar hora a: leix@leix.org o tel. 637883972. Totes les exposicions del Moll de Costa són d’entrada lliure.

 

Al vestíbul del Museu del Port, també es pot veure la mostra fotogràfica “Compartint la mar amb… els Jocs del Mediterrani”, en l’horari habitual del Museu, amb entrada lliure.

 

També es pot accedir a tota aquesta informació a les xarxes socials del Port mitjançant Facebook i Twitter (facebook.com/porttarragona i @PortdeTarragona). Des d’aquestes plataformes s’informa d’allò que succeeix al Port i s’informa sobre els esdeveniments culturals portuaris (facebook.com/molldecosta i, d’Instagram, @molldecostaporttarragona).