Activitats culturals del cap de setmana al Moll de Costa

Divendres 3 d’agost a les 21 hores, al Teatret del Serrallo, actuarà Xavier Pié & MACCamb el treball “Connexions”, un concert vermut tastet que vol ser un salt endavant en la recerca d’un so propi, més contundent, que alterna el protagonisme dels instruments amb acurats arranjaments que no deixaran indiferent a ningú.

Aquest concert s’inscriu en el cicle ‘Bouquet Festival’ i es pot fer la reserva de l’entrada al web www.tarracoticket.cat.  

I dissabte 4 d’agost, a les 22.30 hores,es farà la darrera actuació de la tradicional cantada d’havaneres a la pèrgola del Serrallo, amb el grup Els cremats. L’accés és lliure.

Pel que fa al passeig expositiu que es pot fer al Moll de Costa, encara es pot contemplar,al Tinglado 1, la mostra‘Els castells a la ciutat de Tarragona’amb l’epígraf ‘Tradició, festa, esforç, sentiment’. Aquesta exposició, que es podrà visitar de dimarts de dissabtes, de 10 a 13 h i de 17 a 20 hores, i diumenges i festius, d’11 a 14 h, tracta Tarragona com a Ciutat de Castells i les seves quatre colles: Colla Castellers Xiquets de Tarragona, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Colla de Castellers Xiquets del Serrallo i Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau. Es mostra què són els castells, la seva història, els diferents elements volumètrics i els àmbits de cadascuna de les quatre colles de Tarragona.

I alRefugi 1del Moll de Costa es pot contemplar l’exposició “Absències”,una mostra col·lectiva de Pepo Argilaguet, Mar Borrajo, Josep Daura, Eugeni Fabregat, Eduard Fortuny, Juan Carlos Lozano i Manuel Morales sota el comissariat de Juan Carlos Lozano.

Al vestíbul del Museu del Port, també es pot veure la mostra fotogràfica “Compartint la mar amb… els Jocs del Mediterrani”, en l’horari habitual del Museu. I també al vestíbul del Teatret es pot contemplar la mostra d’Aleix Antillac, “Parèntesi”.