Acaba la competició de natació als Jocs Mediterranis amb domini d’Itàlia

Paltrinieri i Belmonte es pengen l’or en 400 m lliures i 200 m papallona respectivament

Omnipresència dels d’atletes italians al podi del Centre Aquàtic de Campclar, que han aconseguit, només durant la tarda d’avui, 14 medalles. Els representants de l’equip espanyol ho han fet en 9 ocasions.

Les competicions més destacades han estat les protagonitzades per la nedadora espanyola Mireia Belmonte, que ha guanyat amb un remuntada frenètica la final de 200 metres papallona. En la seva segona competició del dia, Belmonte ha aconseguit una segona plaça als 400 m lliures. El podi l’han completat en primera posició la italiana Simona Quadarella i la portuguesa Diana Duraes, tercera.

Als 400 m lliures jjmm, natacio, , el darrer campió olímpic Gregorio Paltrinieri, ha guanyat còmodament i ha quedat per davant del seu compatriota Domenico Acerenza i l’egipci Marwan Elkamash.

Als 4×100 femenins, l’equip italià ha batut el rècord de la competició aconseguint la medalla d’or. En segona posició, l’equip espanyol s’ha penjat la medalla de plata i les nedadores gregues, el bronze.

Pel que fa als 100 metres S10, la francesa Lorandi es s’ha emportat l’or, la italiana Scortechini la plata i la espanyola Sarai Gascón, tot i participar amb un grau de discapacitat que no li corresponia, ha obtingut la tercera plaça.

Per altra banda, s’han batut dos rècords mediterranis, protagonitzats per l’egípcia Farida Osman, als 50 metres freestyle, i la italiana Arianne Castiglioni, als 50 metres braça.