A judici amb jurat l’home que va clavar 40 punyalades a la seva ex parella dins del cotxe al vial de Cavet

El proper divendres comença un judici amb jurat a l’audiència de Tarragona. Segons escrit del fiscal, un home va matar la seva ex parella amb un ganivet i diferents cops el 25 de juny de 2017 a la carretera T-325, el vial de Cavet entre Salou i Cambrils.

El ministeri públic ha presentat acusació per assassinat amb traïdoria i encrueliment i demana per a l’acusat 23 anys de presó, prohibició d’aproximació als pares i la germana de la víctima, al seu domicili, joc de treball o qualsevol altre joc on es trobin a menys de 1.000 metres. A més a més, prohibició de comunicar-se amb ells per qualsevol mitjà. Ambdues coses, allunyament i incomunicació, durant 25 anys.

L’home va clavar unes 40 ganivetades a la dona dins del cotxe d’ella i la va abandonar alli mateix. Posteriorment, l’individu es va presentar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Salou, on va quedar detingut.

Segons la fiscalia, Abderrahmane H., de 45 anys, insistia en tornar amb la noia, que treballava en una gelateria de La Pineda, després que uns mesos enrere trenquessin la relació sentimental que havien mantingut durant vuit anys. El judici està previst que se celebri del 14 al 18 de gener.

Després de posar fi a la convivència a mitjans de febrer del 2017, la víctima va iniciar una nova relació sentimental amb un altre home a l’abril.