El 27 d’abril s’obre la Fira d’Abril de Bonavista

Enguany tornarà haver-hi casetes d’entitats

 

 

Redacció.- La Fira d’Abril de Bonavista s’inaugurarà  el proper 27 d’abril a les 20 hores, a l’espai d’aparcament dels diumenges del mercat, i romandrà oberta fins el dia 1 de maig.  Enguany hi ha una novetat important, es recuperaran les casetes individuals que des del 2012 s’havien substituït per una carpa. En aquell moment la decisió es va adoptar per motius econòmics.  Però, ara,  la Fira d’Abril torna als seus orígens  amb sis casetes d’entitats  a més de la instal·lació d’un mesón.

La consellera i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, ha manifestat que “la 36 edició la Fira inicia una nova etapa amb la tornada de les casetes, una reivindicació de les entitats que hi participen cada any,  i que ara ja serà possible”.

En aquesta edició, l’entitat organitzadora serà la Casa de Andalucía de Tarragona y provincia,  amb la col·laboració d’Espimsa,  l’Associació de Veïns de Bonavista, Unió de Comerciants de Bonavista i el Gremi d’Atraccions de Fira de Catalunya, entre d’altres.

La presidenta de la Casa de Andalucía de Tarragona y provincia, Charo García, ha destacat que “la Fira d’Abril de Bonavista és de les més importants de Catalunya i la recuperació de les casetes ha estat possible perquè des de la nostra entitat ho tirarem endavant amb la participació d’altres associacions”.  Charo García ha explicat que les 6 casetes tindran entre 200 i 400 m2, i seran de les entitats següents: Associació de Veïns de Bonavista; Braseria Cabrera; Torre del Oro; Racing Bonavista; Academia Art i Flamenc i la Casa de Andalucía de Tarragona y provincia. També hi haurà una part d’atraccions de fira del Gremi d’Atraccions Firaires de Catalunya.

Pel que fa a l’horari de la Fira serà el següent:

27 d’abril, de 8 a 3.30 de la matinada.

28 d’abril, de 18 a 3.30 de la matinada

29 d’abril, d’11 del matí (amb la doma de cavalls) fins a l’ 1 de la matinada.

30 d’abril, de les 20 a les 3.30 de la matinada

1 de maig, de les 11 del matí a les 24 hores.