Les quatre fases de l’acceleració empresarial

Sergi Mora, coordinador d'StartUp Catalonia, a terme a les instal·lacions del Tecnoparc. CEDIDA

Una quarentena d’empreses i emprenedors assisteixen aquest matí a la jornada “Taller StartUp Rut4: les 4 fases d’acceleració de l’StartUp”, que ha anat a càrrec de Sergi Mora, coordinador d’StartUp Catalonia, i que s’ha dut a terme a les instal·lacions del Tecnoparc de la ciutat

Aquesta jornada forma part de les accions de col·laboració que la Regidoria d’Empresa i Ocupació, des del Servei d’Assessorament a l’Emprenedor i l’Empresa, realitza durant l’any amb ACCIÓ – Agència per a la Competitivitat de l’Empresa. L’objectiu d’aquestes trobades és apropar als emprenedors i a les empreses de la ciutat diferent informació i serveis que els ajudin a créixer i a ser més competitives.

L’objectiu del taller d’aquest dimarts és aprendre a fer créixer una StartUp amb èxit. El ponent ha explicat les quatre fases de creixement d’una StartUp i com accelerar una StartUp evitant errors i prioritzant els esforços allà on realment és necessari. Segons Mora la ruta cap a l’èxit passa per aplicar bé aquestes quatre etapes: tracció, màrqueting i vendes, sistematització i equip.