Distincions ‘Soc Smart’

L’Ajuntament de Tarragona ha rebut un dels premis distintius ‘Soc Smart’ que la Generalitat de Catalunya otorga als municipis catalans que fan de la innovació tecnològica una aposta estratègica per millorar la vida dels seus ciutadans

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region mostra la seva satisfacció pel reconeixement a la tasca realitzada tots aquests anys com a ciutat smart, agraïnt la implicació i esforç a tots els departmanets tècnics envers la Fundació en molts projectes com el d’Smart Heritage, el projecte Hèlix, Rerum o Tens una tic amb les tic, entre d’altres.

El conseller municipal de Serveis Centrals, Jordi Fortuny, ha recollit el premi de mans del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, en un acte que ha tingut lloc aquest dijous al matí a l’estand del Govern de Catalunya a l’Smart City Expo World Congress (SCEWC) que aquests dies té lloc a la ciutat de Barcelona.

El segell Soc Smart premia l’esforç i el compromís dels ajuntaments que apliquen solucions tecnològiques innovadores per esdevenir municipis intel·ligents. El distintiu té un període de validesa de tres anys, prorrogable per tres anys més.

També han estat guardonats els municipis d’Esplugues de Llobregat, Igualada, Lloret de Mar, Manresa, Mollerussa, Sabadell, Salou, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa i Viladecans.