Villanueva arriba cedit pel Málaga CF

Mikel Villanueva Álvarez (San Cristóbal, Venezuela, 14 d’abril de 1993) s’incorpora al primer equip del Nàstic fins a final de temporada. El nou defensa grana s’ha estrenat aquesta mateixa tarda amb els nous companys, a partir de les 16.30 hores, a les instal·lacions del Nou Estadi.

L’internacional absolut amb la selecció veneçolana compta amb un bon bagatge competitiu a LaLiga, després de jugar 15 partits a la màxima categoria amb el seu actual equip, el Málaga CF; a més a més, a LaLiga 1|2|3 acumula 25 partits oficials entre els disputats amb el Cádiz CF i el CF Reus Deportiu, equip on ha jugat en el primer tram de la present temporada.

La nova incorporació grana en aquest mercat de fitxatges d’hivern destaca per la seva polivalència en tasques defensives, ja que pot ocupar les posicions centrals com també la de lateral esquerre. Villanueva és un jugador hàbil en el joc aeri, amb una bona anticipació al tall defensiu gràcies a la seva contundència i bon posicionament en les línies defensives de l’esquema de joc.

En els propers dies s’informarà de la presentació oficial del nou central esquerrà del Gimnàstic de Tarragona.