1a derrota de Les Voltors, al camp del CEU

A causa de la falta de primeres línies i aplicant la normativa, van sortir al camp 14 jugadores per fer front a un CEU molt organitzat

Arkaitz Ibarguen.- Primera derrota de l’equip de les Voltors en aquesta lliga. Les noies del Tarragona es van desplaçar al camp del CEU amb 15 efectius escassos. A causa de la falta de primeres línies i aplicant la normativa, van sortir al camp 14 jugadores per fer front a un CEU molt organitzat. Es començà amb melés pactades per evitar lesions en les primeres línies. Les locals van imposar el seu ritme fent valer la superioritat numèrica i la força de la davantera, arribant al descans amb un parcial de 17-12. La segona meitat es presentà amb un joc similar de les amfitriones. Les noies del Tarragona van sofrir les reptides envestides de les davanteres del CEUi tot i així van saber mantenir el tipus, fins que en el minut 25 una lesió les deixà amb 13 efectius. Aquesta desfavorable situació que les locals aprofitaren, les portà a assajar dues vegades, aconseguint un parcial de 17-15 i portant el marcador a 34-27, fent caure a un Tarragona per primera vegada, un Tarragona que es va deixar la pell en el camp.