El Nàstic present a l’exposició “Leyendas del Museo del Deporte”

El Nàstic està present a l’exposició “Leyendas del Museo del Deporte” que s’ha inaugurat al Recinte Firal del Palau de Congressos i que estarà oberta fins el 15 de juliol.

Aquesta mostra recull tot un seguit d’objectes relacionats amb el món l’esport: des de torxes olímpiques a samarretes de futbol i bàsquet de jugadors i equips de llegenda, però també peces utilitzades per esportistes de talla internacional com Usain Bolt, Michael Phelps, Valentino Rossi, Pau Gasol o Rafel Nadal.

El Nàstic ha cedit per l’exposició dos trofeus (una Copa Catalunya i la copa de campions de Tercera Divisió de la temporada 44-45), samarretes de les dècades dels 70 i 80 o el maillot amb el que la gimnasta del club, Bito Fuster, es va proclamar campiona del món l’any 1991. També hi haurà un espai dedicat al Nàstic Genuine amb els trofeus de LaLiga Genuine que s’ha estrenat aquesta temporada.

“Leyenda del Museo del Deporte” estarà oberta de dimarts a diumenge de 11 a 14 hores i de 17 a 21 hores fins el 15 de juliol. Els socis del Nàstic podran adquirir les entrades a només 1€ presentant el seu carnet.