18 trams viaris afectats per mobilitzacions relacionades amb la vaga

L’AP-7 està tallada a l’alçada de Figueres, Borrassà i l’Ampolla, i té retencions a Sant Celoni i l’Ametlla de Mar

Redacció.- Un total de 18 trams viaris estan afectats per mobilitzacions relacionades amb la vaga general a les 19:00 hores d’aquest dimecres, segons el Servei Català del Trànsit. Entre les vies afectades hi ha l’AP-7 en diversos trams, com ara Sant Celoni, L’Ametlla de Mar, Figueres i l’Ampolla, on l’autopista segueix tallada en els dos sentits de la marxa. Altres carreteres tallades són l’N-340 a Amposta i l’Aldea, la C-59 a Caldes de Montbui, l’N-145 a la Seu d’Urgell, o l’-N-152 a Puigcerdà.
A les comarques de Barcelona, hi ha afectats tres grans trams de la xarxa viàlia. A la C-25 hi ha restriccions pels camions a Vic en sentit Girona i se’ls està desviant cap a zones habilitades d’aparcaments. L’AP-7 té restriccions també camions a Sant Celoni en sentit nord i s’està aplicant el mateix sistema. A més, la C-59 està tallada a Caldes de Montbui en tots dos sentits de la marxa.

Pel que fa a la demarcació de Tarragona, l’AP-7 està actualment tallada a l’alçada de l’Ampolla en tots dos sentits, i té 3 km de retenció a l’Ametlla de Mar en sentit València. A més, l’N-340 està tallada a Amposta, a l’Aldea, a l’Ampolla, i a Vallirana en tots dos sentits.

Segons el mateix Servei Català de Trànsit, a les comarques de Girona hi ha fins a vuit trams afectats per les mobilitzacions. L’A-2 té retencions a Riudellots de la Selva en tots dos sentits i l’AP-7 està tallada a Figueres –on s’apliquen desviaments per l’N-II- i a Borrassà en ambdós sentits. També està la mateixa AP-7 tallada a Sant Julià de Ramis en sentit França. A més, hi ha 5 km de retenció a Maçanet de la Selva en sentit nord. Igualment, l’N-152 està tallada a Puigcerdà en tots dos sentits, a l’N-154 es circula amb intensitat a Puigcerdà per enllaçar amb l’N-152 en sentit sud, i l’N-II té 13 km de retencions a la zona de Vilamalla en sentit sud.

Per últim, a la demarcació de Lleida només hi ha un tram afectat, amb l’N-145 tallada a la Seu d’Urgell en tots dos sentits.